Perete De Sticla Living

Perete De Sticla Living, cat costa, ce rezolva, este rezistent ca avem copii mici dar si alte intrebari isi gasesc raspunsul aici. Compartimentari sticla pret bun cu sisteme de fixare si glisare sau balamale din inox 100%.

Cat costa un perete de sticla Living - Bucatarie sau Dormitor?

Costurile difera foarte mult in functie de grosimea sticlei, feroneria utilizata dar si configuratia peretelui.
Putem sa avem chiar un perete sticla fix doar de separare fara usa.
Sau putem avea perete sticla cu o usa sau doua glisante sau batante.
Acestea pot sa aiba diverse dimensuni si astfel costul exact pe metru patrat este o estimare aproximativa.
Fara o schita exacta cu dimensiuni pretul estimat la prima vedere poate sa difere foarte mult de un pret calculat exact dupa dimensiuni.
Un cost al sticlei de 8 mm securizata pe metru patrat este in jur de 75 euro/mp insa cate sisteme de prindere avem, din ce material sunt confectionate, cate usi, ce dimensiuni au aceste usi, sunt detalii care pot sa faca diferenta de pret sa fie chiar dubla fata de un calcul asa zis din "burta".

Recomandam executarea unor masuratori chiar de catre beneficiar al spatiului unde vine peretele de sticla si executarea unei schite de mana pe care sa o trimieti pe email si astfel o sa aveti o oferta foarte aproape de realitate.

Ce rezolva un perete sticla living?

In primul rand o compartimentare a spatiului dar care permite totodata ca lumina sa treaca dintr-o parte in alta si astfel lumina naturala este mult mai bine utilizata.

Daca folosim sticla sablata vom obtine o intimitate daca avem nevoie.

Spatiul poate sa devina mai mare daca folosim usi glisante atunci cand avem nevoie prin deschiderea acestora cele doua incaperi devin una singura.

Cat este de rezistent un perete sticla living?

Chiar daca avem copii mici nu este nici un fel de problema, sticla securizata de 8 mm sau chiar 10 mm daca este nevoie are o rezistenta foarte mare la orice fel de lovitura.

Mai exact un astfel de perete de sticla living accidental este apropae imposibil de spart.
Chiar daca se sparge se transforma in bucatele mici de sticla care nu pot sa raneasca.
Exemplu cel mai bun este geamul lateral de la masina care este de 6 mm securizat nu de 8 mm si care doar prin lovire nu reusiti sa-l spargeti iar copii il lovesc cu toate jucariile fara nici un fel de problema.

In concluzie nu trebuie sa va faceti griji de rezistenta sticlei, dupa cum ati vazut este folosita din ce in ce mai des in spatii publice precum birouri, mall-uri, etc. fiind foarte rezistenta la tot felul de actiuni mecanice.